Pui cu tarhon, usturoi și măsline
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru repertoriul dvs., puiul cu tarhon, usturoi și măsline ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 507 calorii, 53G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită vin, buton de unt, frunze de tarhon și coajă de lămâie. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui cu tarhon și usturoi prăjit rapid, Pui cu usturoi și măsline, și Pui Cu Usturoi Și Măsline.
Instrucțiuni
Condimentați puiul cu mult piper negru măcinat și sare, dacă doriți.
Încălziți untul într-o tigaie și rumeniți puiul la foc mediu.
Scoateți puiul din tigaie, apoi adăugați slănina cu usturoiul și gătiți ușor aproximativ 2 minute până când sunt aurii. Măriți focul, adăugați coaja de lămâie și vinul alb, apoi fierbeți rapid câteva minute.
Reduceți focul, adăugați bulionul, măslinele și jumătate de tarhon. Întoarceți puiul în tigaie și fierbeți ușor timp de aproximativ 30 de minute până când puiul este gătit și fraged, iar stocul de vin s-a redus.
Garnisiți cu tarhon suplimentar și serviți cu cartofi de muștar crocanți, dedesubt și multă pâine proaspătă pentru a curăța sucurile delicioase de tigaie.