Pui cu susan la gratar
Pui cu susan la grătar este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 12 porții. O porție conține 223 de calorii, 28 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Dacă aveți la îndemână piper, căței de usturoi, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 49%. Acest scor este bun. Puiul cu susan la grătar, puiul cu susan și ghimbirul la grătar și tăițeii cu susan cu pui la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele nouă ingrediente.
Scoateți 1/2 cană pentru ungere; se acopera si se da la frigider.
Adăugați puiul în pungi; sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Se da la frigider 6-8 ore.
Scurgeți și aruncați marinata de pui. Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 170°, ungând ocazional cu marinada rezervată.