Pui Cu Sparanghel
Această rețetă face 35 de porții cu 50 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 50 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., puiul cu sparanghel ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, bulion instant de pui, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coapse De Pui Cu Sos De Susan, Piept De Pui Cu Sos De Portocale, și Frigărui De Pui Cu Smochine Și Sos De Vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Pui la fiert, la 4 până la 6 inci de la căldură, 10 până la 15 min. sau până la fiert, întorcându-se după 8 min.
Între timp, amestecați laptele, amestecul de sos alb, muștarul și bulionul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Se amestecă sparanghelul. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic; gatiti 3 pana la 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent.
Puneți sosul peste pui și orez.