Pui cu sos de vinete-piper
Puiul cu sos de vinete-piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 200 de calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână sare, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sos De Roșii Vinete-Ardei, Ardei de vinete cu sos de roșii, și Vinete și Manchego umplut Chile Relleno cu ardei roșu-sos Balsamic.
Instrucțiuni
Feliați vinetele pe jumătate pe lungime și străpungeți pielea cu o furculiță.
Tăiați blaturile de ardei grași; aruncați blaturile, semințele și membranele.
Așezați vinetele și ardeii grași pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la foc mare timp de 8 minute sau până se înmoaie.
În timp ce vinetele se gătesc, combinați 1/4 linguriță sare, ghimbir, usturoi praf și 1/8 linguriță ardei roșu; presărați puiul cu amestecul de ghimbir.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui și gătiți timp de 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Combinați vinetele și ardeii grași într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați 1/2 linguriță de sare, 1/8 linguriță de ardei roșu, 1 linguriță de ulei, boia și suc; procesați până se omogenizează.