Pui cu sos de roșii-ciuperci uscat la soare

Puiul cu sos de roșii-ciuperci uscat la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 208 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pătrunjel, jumătăți de piept de pui, ciuperci pre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați 2 lingurițe de ulei, ciuperci și șalotă; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă bulion, stropi de roșii și vin; gatiti 1 minut. Lingura sos peste pui; se presara cu patrunjel.