Pui cu sos de portocale și lămâie

Pui cu sos de portocale și lămâie
Puiul cu sos de portocale și lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.73 pe portie, primești un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 272 calorii. Mergeți la magazin și ridicați splenda nr îndulcitor caloric, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza îndulcitorul fără calorii, puteți urma acest fel principal cu Sănătos Singur Servire Cuptor Cu Microunde Hrișcă Banana Tort ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tapas spaniol-sparanghel cu sos de portocale și lămâie, Cremă cu ierburi dory cu sos picant de lămâie și portocale, și Scallopini de pui cu lămâie cu sos de cremă de usturoi cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic bateți împreună ouăle și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați 2 căni de făină, sare și piper. Bateți toate împreună până se omogenizează. Într-un vas sau o farfurie superficială amestecați pesmetul și migdalele. Înmuiați puiul în aluat de ouă, apoi în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
MigdaleMigdale
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
OuăOuă
4
Într-o tigaie mare topiți 1 lingură de unt/margarină și sotati puiul acoperit în tigaie 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați puiul într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch și coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
6
Pentru a face sos: între timp, într-o cratiță medie se amestecă împreună îndulcitorul granulat SPLENDA aprox., 1/4 linguriță sare, amidon de porumb și 1 lingură făină. Apoi amestecați sucul de portocale, sucul de lămâie și 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
SplendaSplenda
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se amestecă toate împreună și se fierbe la foc mic, amestecând constant, până când amestecul fierbe.
8
Se lasă să fiarbă 3 minute, apoi se ia de pe foc.
9
Adăugați 1 lingură de unt/margarină, coaja de portocală și coaja de lămâie în sosul de portocale și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
SosSos
10
Scoateți puiul din cuptor și turnați sosul de portocale peste puiul cald sau puneți-l într-o barcă cu sos pentru ca oamenii să se toarne singuri. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PortocaliuPortocaliu
SosSos
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista