Pui cu sos de portocale-salvie cu brânză de ierburi-răsuciri de pâine umplute
Puiul cu sos de portocale-salvie cu răsuciri de pâine umplute cu brânză în ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 3,2 USD pe porție. O porție conține 616 calorii, 48G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, suc de portocale, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Răsuciri De Pâine Cu Ierburi, Pui umplut cu ierburi cu brânză Boursin, și Pui umplut cu ierburi cu brânză Boursin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Desfășurați aluatul de pâine în 12 grisine separate. Folosind vârful degetului umed, faceți un" canal " în centrul fiecărui băț de pâine.
Răspândiți brânza în canale (aproximativ 1/2 linguriță pe pâine). Îndoiți peste grisine, acoperind umplutura și ciupiți marginile împreună pentru a sigila. Întindeți și răsuciți grisinele în răsuciri de 8 inci și așezați unul lângă altul pe o foaie de copt.
Periați răsucirile cu albuș de ou și presărați sare și piper negru.
Coaceți 12 minute, până se rumenesc.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează ambele părți de pui cu sare și piper negru.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc. Într-un castron mediu, amestecați împreună suc de portocale, muștar, amidon de porumb, cimbru și salvie.
Adăugați amestecul în tigaie și aduceți la foc mic. Se fierbe 2 până la 3 minute, până când sosul se îngroașă și puiul este gătit.
Serviți 4 jumătăți de piept de pui cu tot sosul și răsucirile de pâine. Rezervați puiul rămas pentru rulourile de primăvară.