Pui cu sos de lamaie-Caper II
Pui cu sos de lamaie-Caper II este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 130 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piper, pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu sos de lămâie, Pui cu sos de lamaie-Caper, și Pui cu sos de lamaie-Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper uniform peste pui.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gata.
Scoateți din tigaie. Puneți deoparte; păstrați cald.
Adăugați 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, vermut, suc de lămâie și capere în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 2 minute). Se amestecă pătrunjelul. Sos de lingură peste pui.