Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo
Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1361 calorii, 49G de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,02 USD pe porție. Un amestec de nuci de pin, afine, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Pui rotisor cu fructe uscate și nuci de pin, Salată de Quinoa cu fructe uscate și nuci, și Cuscus dulce cu nuci și fructe uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați puiul într-un castron mediu și adăugați uleiul de măsline, chimenul, sarea, piperul, praful de ceapă și praful de usturoi. Aruncați pentru a combina, acoperiți și lăsați la marinat cel puțin 1 oră.Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați puiul pe o foaie de copt și dați-l la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până când puiul este fiert.Între timp faceți sosul: într-o tigaie cu sos mediu, așezați piureul de fructe de pasiune și zahărul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe aproximativ 5 minute. Apoi adăugați smântâna grea, aduceți la fierbere încă o dată și reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 7 minute. Set aside.To faceți orzo: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul Pasiunii
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Scurgeți pastele și transferați într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați uleiul de măsline și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1
Așezați orzo pe o farfurie de servire cu pieptul de pui și stropiți deasupra sosul de fructe de pasiune. Aduceți sosul suplimentar la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Fructul Pasiunii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire