Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de cremă de lămâie cu unt. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 613 calorii. Un amestec de suc de lămâie, sare și piper, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scallopini de pui cu lămâie cu sos de cremă de usturoi cu lămâie, Piccata de pui cu taitei de lamaie cu unt, și Pui de ierburi cu sos de smântână de lămâie.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt rezistent la cuptor. Strângeți sucul unei lămâi peste pui și condimentați cu piper de lămâie, condimente italiene și sare și piper. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Piept De Pui
Sare și Piper
Piper De Lămâie
Pui întreg
Suc
Lămâie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
Cuptor
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și vinul alb; gătiți și amestecați până când ceapa este moale. Coborâți focul la mediu; bateți făina. Bateți treptat smântâna grea în amestecul de făină. Se amestecă laptele și sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Suc De Lămâie
Vin Alb
Ceapă
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă sosul de smântână direct peste pieptul de pui din vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sos De Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu. Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile curg limpede, aproximativ 30 pana la 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unei bucăți de pui ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).