Pui cu sos de cremă de lămâie cu unt

Pui cu sos de cremă de lămâie cu unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de cremă de lămâie cu unt. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 613 calorii. Un amestec de suc de lămâie, sare și piper, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scallopini de pui cu lămâie cu sos de cremă de usturoi cu lămâie, Piccata de pui cu taitei de lamaie cu unt, și Pui de ierburi cu sos de smântână de lămâie.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt rezistent la cuptor. Strângeți sucul unei lămâi peste pui și condimentați cu piper de lămâie, condimente italiene și sare și piper. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Pui întregPui întreg
SucSuc
LămâieLămâie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și vinul alb; gătiți și amestecați până când ceapa este moale. Coborâți focul la mediu; bateți făina. Bateți treptat smântâna grea în amestecul de făină. Se amestecă laptele și sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Vin AlbVin Alb
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă sosul de smântână direct peste pieptul de pui din vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sos De SmântânăSos De Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu. Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile curg limpede, aproximativ 30 pana la 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unei bucăți de pui ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista