Pui cu sos de anghinare de lamaie

Pui cu sos de anghinare de lamaie
Puiul cu sos de anghinare de lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 536 calorii, 34G de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 3.31 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți vin, pătrunjel, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui de anghinare și paste cu sos de cremă de lămâie, Tocană De Anghinare Și Fava Cu Sos De Lămâie, și Inimi de anghinare în sos de lămâie-pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează jumătățile de piept de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți sânii de pui în tigaia fierbinte în loturi până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Amestecați vinul alb în tigaie, răzuind orice bucăți rumenite de pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Bateți bulionul de pui, sucul de mere, sucul de lămâie, parmezanul și pătrunjelul în vin; se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De MereSuc De Mere
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați smântână grea și bateți până când sosul este neted. Amestecați inimile de anghinare în sosul de smântână; continuați să gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
SosSos
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Serviți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista