Puiul cu sos de anghinare de lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 536 calorii, 34G de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 3.31 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți vin, pătrunjel, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui de anghinare și paste cu sos de cremă de lămâie, Tocană De Anghinare Și Fava Cu Sos De Lămâie, și Inimi de anghinare în sos de lămâie-pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează jumătățile de piept de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Sare și Piper
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți sânii de pui în tigaia fierbinte în loturi până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Amestecați vinul alb în tigaie, răzuind orice bucăți rumenite de pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Bateți bulionul de pui, sucul de mere, sucul de lămâie, parmezanul și pătrunjelul în vin; se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Supă De Pui
Suc De Mere
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați smântână grea și bateți până când sosul este neted. Amestecați inimile de anghinare în sosul de smântână; continuați să gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute.