Pui cu sos de afine
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Puiul cu sos de afine ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, ulei vegetal, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar cu sos de grătar de afine, Pui prăjit cu sos de boabe de piper de afine, și Saut carne de pui cu sos proaspat de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți puiul în ulei timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Combinați conservele și muștarul; lingura peste pui. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Cu o lingură cu fante, îndepărtați puiul și păstrați-l la cald.
Adăugați oțet în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3 minute sau până când sosul este redus cu o treime, amestecând ocazional. Se amestecă afine.
Serviți peste pui și orez, dacă doriți.