Pui cu Salsa de fasole neagra
Reteta de pui cu fasole neagra este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 285 calorii, 31g de proteine, și 3G de grăsime. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, fasole, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui cu Salsa de fasole neagra, Pui la gratar cu Salsa de fasole neagra, și Pui condimentat cu fasole neagră și salsa de Mango.
Instrucțiuni
Pentru salsa, într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente; la frigider până la servire.
Combinați zahărul brun, sosul de piper, praful de usturoi, sarea și piperul; frecați pe ambele părți ale puiului.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, înveliți ușor grătarul. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 4-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 170 la sută.