Pui cu piersici
Pui cu piersici este un fel principal care servește 4. Pentru 1,94 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 478 de calorii , 43 g de proteine și 12 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Un amestec de conserve de piersici, bulion de pui, paste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați pui cu salsa de avocado și piersici , strudel cu mere sau piersici și Blackberry Peach Betty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurge piersicile, rezervând sucul. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și sucul rezervat până se omogenizează.
Adăugați conserve și vin; puse deoparte.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați pesmetul, brânza, sarea și piperul.
Adăugați puiul, câte o bucată pe rând și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, gătiți puiul în 1 lingură de unt la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când sucul de pui curge limpede.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, topiți untul rămas. Amestecați amestecul de amidon de porumb și adăugați-l în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați pui și piersici; căldură prin.
Se presara cu ceapa; se serveste cu paste.