Pui Cu Pesto De Rucola
Pui reteta cu Pesto rucola poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Pentru 2,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 434 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de piept de pui, suc de lămâie, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 77%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui la grătar cu Pesto de rucola, Pesto Pui Rucola Flatbread, și Pui prăjit cu Pesto de nucă-rucola.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți după cum direcționează eticheta; cu aproximativ 3 minute înainte ca pastele să fie terminate, adăugați fasolea verde.
Scurgeți pastele și fasolea și clătiți sub apă rece. Aruncați cu jumătate din brânză, 1 lingură ulei de măsline, coaja de lămâie și sare.
Preîncălziți broilerul. Pureați rucola, pătrunjelul, nucile, sucul de lămâie, 3 linguri de apă, brânza rămasă și 1 lingură de ulei de măsline și sare după gust într-un robot de bucătărie.
Transferați într-un castron.
Așezați pieptul de pui între două bucăți de folie de plastic și bateți până la aproximativ 1/2 inch grosime.
Se transferă pe o foaie de copt căptușită cu folie și se condimentează cu sare. Frecați peste tot cu 1/4 cană de pesto de rucola și fierbeți, rotind o dată, până când sunt fierte, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Aranjați roșiile tăiate în sus pe o altă foaie de copt și fierbeți 2 minute.
Întindeți fiecare cu puțin pesto și presărați pesmetul. Se fierbe până devine auriu, încă 1 minut.
Serviți salata de pui, roșii și paste cu pesto-ul rămas.
Fotografie de Andrew Purcell