Pui cu patruzeci de catei de usturoi

Pui cu patruzeci de catei de usturoi
Pui cu patruzeci de catei de usturoi este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 485 calorii. Dacă aveți nucșoară, usturoi, copane și coapse de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu patruzeci de catei de usturoi, Pui Cu Patruzeci De Catei De Usturoi, și Pui cu patruzeci de catei de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți bucățile de pui cu ulei, sotati până se rumenesc. Acoperiți fundul unei caserole grele de 6 litri cu un amestec de țelină și ceapă sotată, adăugați pătrunjelul și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se toarnă vermutul peste ele, se presară cu sare, piper și o liniuță sau două de nucșoară,
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
3
Așezați bucățile de pui deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
4
Presărați căței de usturoi în jurul și între bucățile de pui. Acoperiți bine partea superioară a caserolei cu folie de aluminiu și apoi capacul (acest lucru creează o etanșare etanșă, astfel încât aburul să nu scape).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade timp de 11/2 ore, fără a scoate capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Serviți puiul, sucurile de tigaie și căței de usturoi întregi cu felii de pâine franceză încălzită sau pâine prăjită fierbinte. Usturoiul trebuie stors de la capătul rădăcinii cojii sale de hârtie pe pâine sau pâine prăjită, întins ca untul și mâncat cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Pâine FrancezăPâine Franceză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista