Pui cu patruzeci de catei de usturoi
Pui cu patruzeci de catei de usturoi este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 485 calorii. Dacă aveți nucșoară, usturoi, copane și coapse de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu patruzeci de catei de usturoi, Pui Cu Patruzeci De Catei De Usturoi, și Pui cu patruzeci de catei de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți bucățile de pui cu ulei, sotati până se rumenesc. Acoperiți fundul unei caserole grele de 6 litri cu un amestec de țelină și ceapă sotată, adăugați pătrunjelul și tarhonul.
Se toarnă vermutul peste ele, se presară cu sare, piper și o liniuță sau două de nucșoară,
Așezați bucățile de pui deasupra.
Presărați căței de usturoi în jurul și între bucățile de pui. Acoperiți bine partea superioară a caserolei cu folie de aluminiu și apoi capacul (acest lucru creează o etanșare etanșă, astfel încât aburul să nu scape).
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade timp de 11/2 ore, fără a scoate capacul.
Serviți puiul, sucurile de tigaie și căței de usturoi întregi cu felii de pâine franceză încălzită sau pâine prăjită fierbinte. Usturoiul trebuie stors de la capătul rădăcinii cojii sale de hârtie pe pâine sau pâine prăjită, întins ca untul și mâncat cu puiul.