Pui cu oțet al bunicii
Dacă aveți aproximativ 9 ore și 20 de minute de petrecut în bucătărie, Puiul cu oțet al bunicii ar putea fi o rețetă remarcabilă fără lactate de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 569 de calorii , 38 g de proteine și 39 g de grăsime fiecare. Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați pulpe de pui, ulei, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Minis de plăcintă cu dovleac Not Your Granny’s , Pork Belly Po Boys cu oțet Habenero și maioneza cu miere și muștar și Salată cu oțet de castraveți .
Instrucțiuni
Puneți pulpele de pui într-un vas de copt puțin adânc.
Se toarnă oțet peste, se acoperă și se lasă la marinat peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Scoateți puiul din marinadă, rezervând 1/4 cană de oțet. Ungeți puiul cu făină și asezonați cu sare și piper după gust.
Încinge uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Prăjiți puiul în uleiul încins până când exteriorul este ușor crocant.
Luați de pe foc și puneți puiul într-o tavă de copt de 9 x 13 inci tapetată cu folie de aluminiu.
Adăugați 1/4 cană de oțet în tigaie și turnați întregul borcan de jalapenos peste pui. Acoperiți tava cu folie.
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.