Pui cu nuci cu salată de tăiței
Pui cu nuci cu salată de tăiței ia în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 580 calorii, 62g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Dacă aveți la îndemână arahide prăjite, tăiței de hrișcă, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Pui Cu Portocale Cu Nuci, Menținându-l simplu-salată de orez sălbatic cu nuci, pui și spanac, și Salată De Tăiței De Pui.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și acoperiți o tavă de copt cu hârtie de copt. Tăiați mărunt alunele într-un robot de bucătărie sau cu mâna doriți firimituri mari, nu praf, apoi răsturnați pe o farfurie. Înmuiați bucățile de pui în ou, apoi înveliți în alune și așezați-le pe tavă. Puteți îngheța bucățile de pui acoperite timp de până la o lună, dezghețați, apoi continuați cu rețetă.
Coaceți timp de 15-20 de minute până devin aurii și fierte.
Între timp, gătiți tăiței conform instrucțiunilor ambalajului, scurgeți, clătiți sub apă rece până se răcește, apoi scurgeți din nou. Când puiul este gata, folosiți clești de bucătărie sau două furculițe pentru a amesteca tăiței cu feliile de castraveți, mentă, suc de lămâie și coajă, zahăr, ardei iute dacă folosiți și niște condimente.
Se servește imediat, acoperit cu puiul crocant.