Pui Cu Lămâie Și Usturoi
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 49 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 55. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piept de pui, sos de vinaigretă balsamică, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scallopini de pui cu lămâie cu sos de cremă de usturoi cu lămâie, Pui cu ardei de lămâie cu usturoi – faceți pui cu usturoi ușor la cuptor, și Pui Cu Usturoi De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Întindeți feliile de lămâie pe fundul vasului de copt de 13x9 inci; deasupra cu pui.
Se amestecă pansamentul și usturoiul până se omogenizează; se toarnă jumătate peste pui. Refrigerați amestecul de pansament rămas.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când puiul este gata (165F).
Aruncați salata verde cu amestecul de pansament rămas.
Se servește cu pui. Aruncați feliile de lămâie sau folosiți-le ca garnitură.