Puiul cu legume necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 410 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ciuperci, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui și legume, Pui cu legume și sos, și Yakisoba cu pui și legume.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, 1 linguriță praf de usturoi, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați puiul și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Intr-o tigaie, sotati puiul in ulei pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați vinul sau bulionul, sosul de salată, ardeiul verde, morcovii, ciupercile, ceapa, untul și restul de usturoi praf, sare și piper. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede.