Pui cu ierburi și dovlecei

Pui cu ierburi și dovlecei
Puiul cu ierburi și dovleceii sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 452 calorii, 62g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de conserve de caise, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui Cu Ierburi Și Dovlecei, Piept de pui prăjit și dovleac cu sos de vin cu ierburi, și Suc De Fructe Butternut Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului; încălziți cuptorul la 400 F. condimentați puiul cu 1 lingură de rozmarin tocat, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Într-un castron, aruncați dovleceii cu 1 linguriță de ulei. Într-un al doilea castron, aruncați ceapa cu 2 lingurițe de oțet și restul de 1 linguriță de ulei. Înveliți o tigaie cu margini cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Piper NegruPiper Negru
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
OțetOțet
CeapăCeapă
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Așezați puiul pe partea osului pan în sus; întindeți dovleceii și ceapa într-un singur strat în jurul puiului; presărați legumele cu restul de 1 lingură de rozmarin tocat, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru; prăjiți 15 minute. În al doilea castron, combinați conservele, muștarul, ghimbirul, usturoiul și restul de 1 linguriță de oțet. Răsturnați puiul și periați cu sos de caise-muștar; întoarceți legumele; prăjiți până când temperatura internă a puiului ajunge la 165 F, cu 10 până la 15 minute mai mult. Împărțiți puiul și legumele în 4 farfurii; garnisiți fiecare cu o crenguță de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
LegumeLegume
ConservăConservă
RozmarinRozmarin
CaiseCaise
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
OsOs
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Auto

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista