Pui cu ghimbir afumat cu cardamom, cuișoare și scorțișoară

Pui cu ghimbir afumat cu cardamom, cuișoare și scorțișoară
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, 30 întregi și rețete דל פחמימות,e în cutia de rețete, pui cu ghimbir afumat cu cardamom, cuișoare și scorțișoară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 468 de calorii, 32 g de proteine și 32 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,73 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, coajă de lime, ceapă și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60%. Rețete similare includ pui cu ghimbir afumat cu cardamom, cuișoare și scorțișoară, nuci fragile cu scorțișoară și cuișoare și Kumquats în sirop condimentat cu cuișoare, scorțișoară și anason stelat.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ghimbirul și usturoiul; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Adăugați semințele de muștar; gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
4
Adăugați 1/2 cană de apă și coaja de lime și asezonați cu sare și piper. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Transferați amestecul într-un blender; amestecați până la o pastă netedă, adăugând mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Lasa sa se raceasca.
7
Frecați pasta de ghimbir peste tot puiul, inclusiv sub piele. Acoperiți puiul și marinați la frigider, cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Scoateți puiul din frigider cu aproximativ 30 de minute înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Combinați cardamomul, scorțișoara și cuișoarele într-un castron. Acoperiți cu apă rece și înmuiați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Combinați ceapa roșie și 1 lingură de sare într-un bol și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Pune ceapa intr-un bol si adauga patrunjelul si sumacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
SumacSumac
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Încălziți grătarul la maxim pentru grătar indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Scurgeți condimentele și adăugați-le uniform peste cărbunii încinși într-un grătar cu cărbune sau în cutia de afumător a unui grătar cu gaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Puneți capacul pe grătar și lăsați fumul să umple grătarul, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
15
Asezonați puiul pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
16
Puneți puiul, cu pielea în jos, pe partea mai rece a grătarului (încălzire indirectă), închideți capacul și grătarul până când pielea devine ușor aurie, cu urme slabe de grătar, 22 până la 25 de minute. Întoarceți puiul cu pielea în sus, treceți pe partea mai fierbinte a grătarului (încălzire directă) și continuați să prăjiți până când pielea devine maro aurie, 15 până la 20 de minute. Întoarceți puiul încă o dată și continuați să gătiți la grătar la foc direct până când pielea devine maro aurie și crocantă și un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 165 de grade F, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
17
Scoateți puiul pe o masă de tăiat, întindeți-l cu folie și lăsați-l să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a-l tăia. Acoperiți puiul cu niște condiment de ceapă și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
18
Fotografie de Jennifer Causey
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista