Pui cu fidea și sos
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul cu tăiței și sos ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 560 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de țelină, piper, condimente creole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Tăiței cu verdeață și sos, Tăiței Cu Verdeață Și Sos, și Taitei Thailandezi de vită și busuioc cu sos Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați sferturile picioarelor la articulații, dacă doriți.
Se pune într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent.
Combinați supa, amestecul de sos și condimentele; se toarnă peste pui.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când puiul este fraged. Gătiti tăiței conform instrucțiunilor pachetului; serviți cu pui și sos.