Pui cu dovlecei de vară și sos de lămâie-arpagic

Puiul cu dovlecei de vară și sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 183 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de coajă de lămâie, sare, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bine. Încercați Squash De Vară Și Clătite De Arpagic, Pui cu crustă de parmezan cu sos cremos de lămâie-arpagic, și Risotto De Dovleac De Vară Cu Lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și piper; adăugați puiul în tigaie. Gatiti 4 minute pe fiecare parte; scoateți din tigaie. Păstrați cald.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați dovleceii cubați și dovleceii în tigaie și gătiți 2 minute, amestecând frecvent. Întoarceți puiul la tigaie.
Combinați bulionul și ingredientele rămase într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de bulion în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 3 minute.