Pui cu crustă de parmezan cu chutney de afine
Puiul cu crustă de parmezan cu chutney de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, sos de afine cu fructe întregi, albus de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Parmezan Crusted Pui, Pui cu crustă de parmezan, și Pui Cu Crustă De Parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați felia de pâine într-un robot de bucătărie; pulsați de 20 de ori sau până se formează firimituri fine.
Combinați pesmetul și brânza într-un vas superficial; deoparte.
Combinați făina, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Combinați apa și albusul de ou într-un vas puțin adânc.
Adăugați pui, 1 bucată la un moment dat, în amestecul de făină, agitând punga pentru a acoperi.
Scoateți puiul din pungă, scuturând excesul de făină. Înmuiați 1 parte a puiului în amestec de albus de ou; dragă parte înmuiată în amestec de pesmet.
Așezați puiul, cu firimiturile în sus, pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor puiul cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
În timp ce puiul gătește, combinați sosul de afine și muștarul; se amestecă bine.