Pui cu crustă de migdale cu orez Scallion
Puiul cu crustă de migdale cu orez Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 487 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale, zară, orez brun fiert în pungă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Zara cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Meyer ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu crustă de migdale cu orez cu ceapă verde, Pulpe de pui cu crustă de migdale cu salată de orez sălbatic de iarnă, și Coapse de pui ghimbir-soia cu orez Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor ambalajului; păstrați cald.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați ambele părți de pui cu 1/4 linguriță sare și piper.
Așezați făina într-o pungă de plastic cu fermoar. Lucrând cu o bucată la un moment dat, adăugați pui în pungă; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Scoateți puiul din pungă, scuturând excesul de făină. Repetați cu făina rămasă și puiul.
Combinați Zara și muștarul de miere într-un castron puțin adânc.
Combinați migdalele și pesmetul într-un castron puțin adânc. Înmuiați puiul în amestec de zară; dragă în amestec de migdale.
Încălziți o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mare.
Adăugați pui; gatiti 1 minut. Întoarceți puiul. Înfășurați mânerul tăvii cu folie.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 450 timp de 9 minute sau până când puiul este gata.
Adăugați 1/2 linguriță de sare și ceapă verde la orez; serviți cu pui.