Pui Cu Crustă De Fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu crustă de fistic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 389 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet, jumătăți de piept de pui, fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Torturi De Pui Cu Crustă De Fistic, Piept De Pui Cu Crustă De Fistic, și Pui cu crustă de fistic cu ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 grade F (260 grade C). Înveliți ușor o foaie de copt cu spray de gătit.
Amestecați fisticul și firimiturile de pâine într-un bol superficial. Într-un castron separat, amestecați muștarul Dijon, uleiul de măsline, mierea, sarea și piperul până se omogenizează. Scufundați puiul în amestecul Dijon pentru a acoperi, apoi acoperiți cu pesmet.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Introduceți în cuptorul preîncălzit și întoarceți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți până când puiul nu mai este roz și stratul de fistic este maro auriu, aproximativ 20 de minute.