Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine

Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine
Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,14 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, țelină, pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine, Friptură cu umeraș la grătar cu Demi-Glace de ciuperci, și Demi-Glace.

Instrucțiuni

1
Așezați shiitakes-urile uscate într-un castron mic și acoperiți cu apă fierbinte timp de aproximativ 30 de minute pentru a le permite să se rehidrateze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Clătiți puiul pentru a îndepărta orice reziduu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Frecați condimentul mesquite pe toate părțile de pui. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie mare de sote, rumeniți puiul pe toate părțile și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Transferați puiul la cuptor și coaceți până când sucurile se limpezesc și puiul este fraged cu furculița, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
În timp ce puiul este la cuptor, pregătiți demi-glace de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță medie la foc mediu-mare și sotati ceapa roșie, țelina și usturoiul până încep să se caramelizeze ușor, având grijă să nu le ardeți. Deglazați tigaia cu vinul roșu, iar când cea mai mare parte a alcoolului s-a evaporat, adăugați legumele, bulionul, roșiile, frunzele de pătrunjel și cimbru. Reveniți la fierbere ușoară și lăsați lichidul să se reducă la jumătate, apoi strecurați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Ulei De CanolaUlei De Canola
LegumeLegume
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Vin RoșuVin Roșu
TomateTomate
AlcoolAlcool
țelinățelină
UsturoiUsturoi
StocStoc
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
7
Strecurați ciupercile prin prosoape de hârtie pentru a rezerva lichidul de înmuiere. Folosiți 1/2 cană din lichidul de înmuiere a ciupercilor într-o cratiță mică pentru a face sosul amestecând în demi-glace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se încălzește câteva minute pentru a lăsa aromele să se integreze.
9
Se ia de pe foc și se pliază ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
10
Tăiați smochinele pe jumătate pe lungime. Aranjați puiul pe farfurie de servire, lingurați puțin sos deasupra și garnisiți cu smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
SmochineSmochine
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista