Pui cu citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu citrice. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 579 calorii, 47G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, pui liber, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fricasee uimitoare de pui – puteți face pui de citrice pentru cină, pentru sandvișuri cu turtă scurtă de citrice umplute cu caș de citrice mixt, și Ulei de măsline pâine de mac cu citrice cu glazură de vanilie de citrice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă.
Presărați 1 linguriță de oregano, 1/2 linguriță de sare și piper în cavitatea corpului.
Așezați jumătățile de lămâie și portocală în cavitate (aceasta va fi o potrivire strânsă).
Combinați oregano rămas și unt. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de unt sub pielea slăbită. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui. Legați picioarele împreună cu cablul.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un suport acoperit cu spray de gătit.
Așezați raftul într-o tigaie pentru pui; adăugați 1 1/2 căni de apă în tigaie.
Coaceți la 450 timp de 50 de minute sau până când un termometru înregistrează 17
Lăsați să stea 20 de minute.
Scoateți fructele din cavitate și lăsați-le deoparte.
Îndepărtați pielea; aruncați.
Presărați puiul uniform cu 1/2 linguriță de sare.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături din tigaie în pungă; adăugați 1/2 cană de apă.
Lăsați să stea 2 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile în cupa de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea rămasă. Întoarceți picăturile în tigaia broiler și gătiți la foc mediu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se fierbe 8 minute sau până când amestecul măsoară 1/4 cană. Feliați puiul; stoarceți sucul din fructele rezervate peste pui.