Pui cu ceapă eșalotă prăjită, roșii și fasole albă
Pui cu eșalotă prăjită, roșii și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 533 calorii, 56G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 3.42 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, până la 6 șobolani, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Fasole albă cu roșii prăjite, Penne cu roșii prăjite, usturoi și fasole albă, și Roșii prăjite cu ulei de măsline și fenicul cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o tigaie de prăjire superficială cu spray de gătit.
Condimentați ambele părți ale puiului cu sare și piper negru și puneți-le în tigaia pregătită. Aranjați șalotele și roșiile în jurul puiului (sau pe o a doua foaie de copt care a fost acoperită cu spray de gătit antiaderent). Aruncați cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Prăjiți 30 de minute, până când puiul se rumenesc și se gătește și legumele sunt fragede.
Puneți deoparte 2 jumătăți de piept de pui pentru primavera.
Într-o tigaie mare, combinați fasolea, șalotele prăjite și roșiile, 1 cană de bulion, cimbru și oregano. Setați tigaia la foc mediu-mare și aduceți la foc mic.
Adăugați puiul și fierbeți 1 minut pentru a se încălzi.
Se ia de pe foc și se acoperă cu pătrunjel.