Pui cu caju I

Pui cu caju I
Puiul cu caju I este o rețetă ketogenă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 34 g de grăsimi și un total de 471 de calorii . Pentru 1,54 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, biscuiți rotunzi cu unt, nucă de cocos și jumătăți de piept de pui. Această rețetă este pe placul a 2 bucătari și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , care este solid. Puiul cu caju Crockpot , puiul cu nuci caju și puiul cu unt caju sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți biscuiții, caju și nuca de cocos într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
CajuCaju
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Înmuiați puiul în unt topit și rulați în amestecul de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Pentru LegarePentru Legare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Pune puiul într-o tavă de copt tapetată cu folie. Orice amestec suplimentar de biscuiți poate fi amestecat cu puțin din restul de unt și împachetat ușor pe pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Pentru LegarePentru Legare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute. Asezonați cu sare și piper, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista