Pui cu caise proaspete, ghimbir și migdale crăpate

Puiul cu caise proaspete, ghimbir și migdale crăpate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 397 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, coajă de tei, scallion și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma migdalele albite, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Con De Pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coajă de fructe și nuci (caise, migdale, afine și ghimbir), Tagine de pui cu caise și migdale, și Tagine de pui cu caise și migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți migdalele într-o farfurie de plăcintă și coaceți timp de 8 minute, sau până când sunt parfumate și rumenite; lasa sa se raceasca. Crăpați migdalele grosolan cu partea unui cuțit mare.
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați caisele, tăiate cu fața în jos și gătiți la foc moderat, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți caisele și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați uleiul de măsline în tigaie și încălziți până la sclipire. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper și adăugați-le în tigaie. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste, aproximativ 3 minute. Întoarceți sânii și gătiți la foc moderat până când sunt albi, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Transferați puiul pe farfurie cu caisele.
Adăugați ghimbirul, albul de scallion, coaja de tei și chile în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Adăugați vinul și fierbeți la foc moderat, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați siropul de arțar, caisele și puiul și fierbeți până se încălzește; condimentează cu sare și piper.
Transferați puiul în farfurii și lingurați sosul deasupra.
Se presară cu migdalele crăpate și verdele de scallion și se servește.