Pui Cu Brânză De Capră Și Rucola
Puiul cu brânză de capră și Rucola necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 32 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 30 și costă 32 de cenți pe porție. 145 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare kosher, piept de pui, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Pui cu brânză de capră și Rucola, Rulouri de pui cu brânză de capră și Rucola, și Pizza cu rucola și brânză de capră.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 218°.lăsați sânii subțiri pentru a le face suficient de subțiri pentru rulare. Pentru a face acest lucru, puneți o bucată de folie de plastic peste pieptul de pui. Folosiți partea netedă a pounderului de carne pentru a bate bucata subțire.2 condimentați bucățile de pui cu sare și piper. Pe o suprafață de lucru curată, așezați cotletele plate, cu partea netedă în jos.
Strat cu frunze de rucola și bucăți de brânză de capră în centru. Începând cu cele mai înguste capete, înfășurați Cotletele de pui într-o ruladă strânsă și sigilați cu scobitori pentru a nu se derula.3
Încălziți uleiul la un nivel mediu într-o tigaie mare din fontă (sau altă tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor).
Așezați ruladele de pui în tigaie și rumeniți pe toate părțile.4
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți până când puiul este gătit, aproximativ 10 până la 12 minute.
Scoateți tigaia din cuptor (aveți grijă să nu atingeți mânerul tigaiei cu mâinile goale!) și scoateți puiul din tigaie. Se acoperă cu folie și se lasă să se odihnească 5 minute.
Scoateți scobitorii din pui și tăiați ruladele în runde pentru a servi.