Pui cu brânză de capră și Rucola

Pui cu brânză de capră și Rucola
Puiul cu brânză de capră și Rucola este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piept de pui, sare kosher, scobitori din lemn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1136 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri de pui cu brânză de capră și Rucola, Panko și Sandwich de pui cu crustă de migdale cu ceapă saut, Arugulan și brânză de capră, și Ravioli de rucola și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Lira piept de pui subțire: Preîncălziți cuptorul la 425 F. Lira sânii subțiri pentru a le face suficient de subțiri pentru rulare. Pentru a face acest lucru, puneți o bucată de folie de plastic peste pieptul de pui. Folosiți partea netedă a pounderului de carne pentru a bate bucata subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți rucola și brânza pe tăieturi: condimentați bucățile de pui cu sare și piper. Pe o suprafață de lucru curată, așezați cotletele plate, cu partea netedă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Strat cu frunze de rucola și bucăți de brânză de capră în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Brânză De CaprăBrânză De Capră
4
Rulați și fixați cu scobitori: începând cu cele mai înguste capete, înfășurați Cotletele de pui într-o ruladă strânsă și sigilați cu scobitori pentru a nu se derula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Rulade de pui maro pe toate părțile 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Încălziți uleiul la un nivel mediu într-o tigaie mare din fontă (sau altă tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați ruladele de pui în tigaie și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Terminați în cuptor: 
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți până când puiul este gătit, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți tigaia din cuptor (aveți grijă să nu atingeți mânerul tigaiei cu mâinile goale!) și scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se acoperă cu folie și se lasă să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Scoateți scobitorii din pui și tăiați ruladele în runde pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista