Pui cu brânză de capră și Rucola

Puiul cu brânză de capră și Rucola este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piept de pui, sare kosher, scobitori din lemn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1136 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri de pui cu brânză de capră și Rucola, Panko și Sandwich de pui cu crustă de migdale cu ceapă saut, Arugulan și brânză de capră, și Ravioli de rucola și brânză de capră.
Instrucțiuni
Lira piept de pui subțire: Preîncălziți cuptorul la 425 F. Lira sânii subțiri pentru a le face suficient de subțiri pentru rulare. Pentru a face acest lucru, puneți o bucată de folie de plastic peste pieptul de pui. Folosiți partea netedă a pounderului de carne pentru a bate bucata subțire.
Puneți rucola și brânza pe tăieturi: condimentați bucățile de pui cu sare și piper. Pe o suprafață de lucru curată, așezați cotletele plate, cu partea netedă în jos.
Strat cu frunze de rucola și bucăți de brânză de capră în centru.
Rulați și fixați cu scobitori: începând cu cele mai înguste capete, înfășurați Cotletele de pui într-o ruladă strânsă și sigilați cu scobitori pentru a nu se derula.
Rulade de pui maro pe toate părțile
Încălziți uleiul la un nivel mediu într-o tigaie mare din fontă (sau altă tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor).
Așezați ruladele de pui în tigaie și rumeniți pe toate părțile.
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți până când puiul este gătit, aproximativ 10 până la 12 minute.
Scoateți tigaia din cuptor (aveți grijă să nu atingeți mânerul tigaiei cu mâinile goale!) și scoateți puiul din tigaie.
Se acoperă cu folie și se lasă să se odihnească 5 minute.
Scoateți scobitorii din pui și tăiați ruladele în runde pentru a servi.