Pui Cu Aragaz Lent Enchilada Chili
Chicken Enchilada Chili cu aragaz lent este un fără gluten felul principal. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 341 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei gras, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Enchilada De Pui Cu Aragaz Lent, Supă De Enchilada De Pui Cu Aragaz Lent, și Supă de Enchilada de pui în aragazul lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția smântânii și cilantro în aragaz.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
Se amestecă amestecul pentru a rupe puiul. Completați fiecare porție cu smântână și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.