Pui cu aragaz lent cu 40 de căței de usturoi și cartofi Fingerling

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu aragaz lent cu 40 de căței de usturoi și cartofi cu degete. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, coniac, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu aragaz lent cu 40 de căței de usturoi, Pui cu 40 de căței de usturoi și cartofi, și Aragaz lent usturoi Parmezan pui și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare până când strălucește. Condimentează generos puiul cu sare și piper și rumeneste pe ambele părți, aproximativ 8 minute în total.
Transferați în aragazul lent, împreună cu usturoi, vin, coniac, stoc, suc de lămâie, frunze de dafin, cimbru și cartofi. Se condimentează cu un vârf de sare și piper și se gătește la setarea scăzută timp de 6 ore.
Deoarece sosul este destul de subțire, poate doriți să îl reduceți pe plită. Pentru a face acest lucru, aruncați cimbrul și frunzele de dafin și strecurați lichidul într-un vas mic la foc mediu-mare, rezervând usturoiul și cartofii. Se fierbe la foc mic până se atinge grosimea dorită, aproximativ 10 minute.
Condimentați cu sare și piper după gust, dacă este necesar, și serviți puiul cu cartofi, usturoi și sos, trecând pene de lămâie pentru stoarcere deasupra.