Pui cu 40 de căței de usturoi
Puiul cu 40 de căței de usturoi este un fără gluten rețetă cu 10 porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 80 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, țelină, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui cu 40 de căței de usturoi, Pui Cu 40 De Căței De Usturoi, și Pui cu 40 de căței de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.clătiți bucățile de pui cu apă rece și uscați-le. Condimentează pe toate părțile cu sare și piper.
Într-un cuptor olandez, topiți untul cu ulei la foc mediu. Când spuma dispare, gătiți puiul, lucrând în loturi, dacă este necesar, întorcându-se des, până devine auriu, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o farfurie.
Se toarnă toate, cu excepția A 1 lingură. gras.
Adăugați legume; gatiti, amestecand des, pana se inmoaie usor, aproximativ 2 minute.
Se toarnă vin și se gătește, răzuind orice bucăți rumenite, până când lichidul s-a evaporat aproape, 30 de secunde până la 1 minut.
Adăugați bulion, usturoi și rozmarin. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere.
Întoarceți puiul, pielea în sus și orice sucuri acumulate în oală. Acoperiți și coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți capacul; coaceți până când sucurile s-au redus ușor și usturoiul este foarte moale, aproximativ 30 de minute. (Dacă amestecul pare uscat, adăugați până la 1/2 cană bulion.)
Transferați puiul într-un platou de servire. Folosiți o furculiță pentru a zdrobi câțiva căței de usturoi înmuiați. Puneți sosul și legumele peste pui și serviți imediat.