Pui Crocant Umplut Cu Brânză
Puiul crocant umplut cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 55g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză cheddar, zară fără grăsimi, condimente cu lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până lapte bătut degresat ai putea urma acest curs principal cu Zară Panna Cotta cu căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Slănină Și Brânză, Pulpe de pui umplute cu ierburi și brânză, și Pui umplut cu cremă de brânză, slănină și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați o fantă lungă de 2 inci în partea porțiunii cărnoase a fiecărui sân, fără a tăia tot drumul prin sân. Feliați brânza în 4 porții; ungeți cu muștar.
Așezați 1 felie de brânză în fiecare fantă; asigurați-vă cu murături din lemn.
Combinați cerealele și condimentele. Înmuiați puiul în zară; dragă în amestec de cereale.
Așezați puiul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 1 oră.
Îndepărtați murăturile și serviți imediat.
Sfat: aceste piepturi de pui umplute cu OS sunt, de asemenea, gustoase umplute cu brânză elvețiană sau provolone. În loc de condimente cu lămâie, puteți folosi condimente cu ierburi extra-picante sau condimente italiene.