Pui Crocant Umplut Cu Brânză

Pui Crocant Umplut Cu Brânză
Puiul crocant umplut cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 55g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză cheddar, zară fără grăsimi, condimente cu lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până lapte bătut degresat ai putea urma acest curs principal cu Zară Panna Cotta cu căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Slănină Și Brânză, Pulpe de pui umplute cu ierburi și brânză, și Pui umplut cu cremă de brânză, slănină și arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați o fantă lungă de 2 inci în partea porțiunii cărnoase a fiecărui sân, fără a tăia tot drumul prin sân. Feliați brânza în 4 porții; ungeți cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Așezați 1 felie de brânză în fiecare fantă; asigurați-vă cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Combinați cerealele și condimentele. Înmuiați puiul în zară; dragă în amestec de cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Așezați puiul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți la 375 timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Îndepărtați murăturile și serviți imediat.
8
Sfat: aceste piepturi de pui umplute cu OS sunt, de asemenea, gustoase umplute cu brânză elvețiană sau provolone. În loc de condimente cu lămâie, puteți folosi condimente cu ierburi extra-picante sau condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
ProvoloneProvolone
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista