Pui crocant la tigaie cu sos de scufundare la fermă

Pui crocant la tigaie cu sos de scufundare la fermă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul crocant prăjit cu sos de scufundare la fermă. Această rețetă servește 2 și costă 1,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 396 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați o picătură de piper măcinat, amidon de porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crispy Ranch degete de pui cu sos Ranch BBQ scufundare, Murături prăjite cu sos de scufundare la fermă, și Murături "prăjite" cu sos de scufundare Southwest Ranch.

Instrucțiuni

1
Tăiați pieptul de pui în 6 fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
2
Combinați amidonul de porumb, pudra de usturoi și piperul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați laptele și albușul de ou într-un alt castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați panko într-un al treilea castron puțin adânc. Dragă pui în amestec de amidon de porumb; scufundați în amestec de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pui întregPui întreg
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați puiul în panko, întorcându-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
6
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați pui; saut 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Se servește cu pansament de fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
10
BENTO-UL IUBITORULUI DE FAST-FOOD
11
Pentru adolescentul care trebuie să rupă un obicei alimentar prost, această cutie conține opțiuni mai sănătoase și o doză mare de proteine pentru a ajuta la menținerea tuturor motoarelor care trag prin activități după școală.
12
Faceți rețeta noastră: pui crocant la tigaie cu sos de scufundare la fermă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pui întregPui întreg
Ranch DressingRanch Dressing
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Apoi adăugați
14
1 cană bețișoare de morcov
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De MorcovBastoane De Morcov
15
1 cană bețișoare de țelină
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
16
1 cană bețișoare de castraveți
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
17
2 bare de granola masticabile bogate în proteine (cum ar fi fibra Kellogg
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
18
Plus Proteine
19
Mixed Nut Chewy Bars)
20
Servește 2
21
Fiecare prânz are 504 calorii, 2G grăsimi, (3G grăsimi sat), 7G proteine, 5g Carbohidrați, 7G fibre și 742 mg sodiu.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În18 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista