Pui crocant de Dijon
Puiul crocant de Dijon durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 410 de calorii. Pentru 1,88 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, jumătăți de piept de pui, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 63%. Încercați pâine crocantă cu rozmarin-Dijon, varză de Bruxelles prăjită cu Dijon, nuci și firimituri crocante și pui Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune firimiturile într-un castron puțin adânc. Aplatizați fiecare piept de pui la 1/2 inch. grosime; ungeți cu muștar, apoi ungeți cu firimituri.
Așezați într-o cameră de 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit; se stropesc cu unt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când sucurile curg limpede.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.