Pui cremos cu aragaz lent

Pui cremos cu aragaz lent
Puiul cremos cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 398 calorii, 47G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, brânză cremă cu 3 grăsimi, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui Cremos Cu Aragaz Lent, Pui cremos cu aragaz lent cu biscuiți, și Pui Cremos De Roșii Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu sare condimentată. Gatiti puiul, in loturi, in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau doar pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați puiul într-un 5-qt. aragaz lent, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
3
Adăugați supă, cremă de brânză, vin alb și amestec de pansament Italian la picături fierbinți în tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 2 pana la 3 minute sau pana cand branza se topeste si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Vin AlbVin Alb
BrânzăBrânză
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Aranjați ciupercile peste pui în aragaz lent. Amestec de supă de lingură peste ciuperci. Acoperiți și gătiți la 4 ore scăzute. Se amestecă bine înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Notă: numai în scopuri de testare am folosit Good Seasons Italian All Natural Salad Dressing and Recipe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
6
Amestecă.
7
Pentru a face înainte: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor.
8
Transferați într-un vas de copt de 13 x 9 inci și lăsați să se răcească complet. Înghețați până la o lună. Dezghețați în frigider 8 până la 24 de ore. Pentru a reîncălzi, acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți la 325 timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți 15 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista