Pui Cordon Bleu Bites

Pui Cordon Bleu Bites
Chicken Cordon Bleu Bites necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 252 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de pui măcinat, ulei de canolan, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Încercați Pui Cordon Bleu Bites, Cordon De Pui Bleu Quinoa Bites, și Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați puiul, șunca și oul într-un castron mare până când sunt bine amestecate. Adăugați treptat pesmet până când amestecul își pierde aderența și poate fi ușor format în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Formați amestecul de pui în jurul cuburilor de brânză, formând bile de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Așezați pe o farfurie.
5
Încălziți 1 1/2 inci de ulei într-o tigaie adâncă la 350 grade F (175 grade C). Prăjiți bilele până când exteriorul se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și puneți-le în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este gătit și brânza este moale, aproximativ 20 de minute. Se răcește scurt înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista