Pui Cordon Bleu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cordon Bleu de pui. Această rețetă servește 4 și costă 3,87 USD pe porție. O porție conține 692 calorii, 48G de proteine, și 47G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pesmet panko, făină, prosciutto di parma și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 237 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați pieptul de pui între 2 bucăți de folie de plastic. Folosind partea plată a unui ciocan de carne, lăsați ușor puiul la o grosime de 1/4 inci.
Scoateți foaia superioară de plastic și așezați 2 felii de prosciutto îngrijit deasupra pentru a acoperi sânul și presărați un sfert din brânză peste prosciutto. Trageți în părțile laterale ale sânului și înfășurați-vă strâns ca un jeleuroll în interiorul foliei de plastic. Strângeți ușor jurnalul pentru a sigila și răsuciți ambele capete strâns pentru a forma un jurnal frumos. Repetați cu puiul rămas.
Condimentează făina cu sare și piper.
Amestecați firimiturile de pâine cu cimbru, usturoi și sare kosher, piper și unt topit. Untul va ajuta crusta să se rumenească. Bateți împreună ouăle și condimentați, astfel încât făina, ouăle și firimiturile să fie condimentate.
Scoateți folia de plastic. Praf ușor puiul cu făină, se înmoaie în amestecul de ouă și se acoperă ușor în firimiturile de pâine. Înveliți ușor o tigaie cu ulei de măsline și transferați cu grijă ruladele pe ea.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute până se rumenesc și se fierbe.
Tăiați în pinwheels și serviți deasupra Hash-ului de varză de Bruxelles cu Jus de pui și chutney de afine, dacă doriți.