Pui Cordon Bleu
Chicken Cordon Bleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 505 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, jumătăți de piept de pui, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/4-inch grosime.
Presărați puiul uniform cu piper și sare.
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Adăugați panko; gatiti 2 minute sau pana se prajeste, amestecand des.
Puneți făina într-un vas.
Combinați 1 lingură de apă și ou într-un castron; bate ușor.
Se toarnă amestecul de ouă într-un vas.
Combinați panko, 2 linguri de brânză, cimbru și usturoi într-un vas.
Lucrând cu 1 bucată de pui la un moment dat, dragă în făină. Scufundați în amestec de ouă; dragă în amestec panko. Se acoperă cu 1 felie de pancetta și 2 linguri de brânză.
Rulați; fixați cu o scobitoare.
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe o grătar acoperită cu spray de gătit.
Așezați raftul pe o foaie de copt. Repetați procedura cu ingredientele rămase.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când puiul este gata.