Pui copt cu pergament cu rucola, salvie și rozmarin
Puiul copt cu pergament cu rucola, salvie și rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, rozmarin, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Orez copt cu pătrunjel, salvie, rozmarin și cimbru, Piept de pui cu ghimbir-Scallion copt în pergament, și Cotlet de porc salvie cu dovleac și hârtie pergament cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Urmați instrucțiunile pentru pachetul de pergament în formă de inimă din stânga jos.
Desfaceți inima pergamentului și acoperiți ușor cu spray de gătit, lăsând un chenar de 2 inci uns la margine.
Așezați 1/2 cană rucola pe o parte a inimii de hârtie pergament, astfel încât să atingă ori, dar nu de frontieră unse.
Puneți un piept de pui peste rucola; se presară cu 1/2 linguriță de salvie și 1/2 linguriță de rozmarin. Se acoperă cu 1/4 cană de roșii.
Presărați cu o pătrime de sare și piper negru, stropiți cu 1 linguriță de ulei de măsline și acoperiți cu 1 linguriță de măsline, dacă doriți.
Îndoiți hârtia; sigilați marginile cu pliuri înguste. Repetați cu restul de hârtie pergament, pui și alte ingrediente.
Așezați pachetele pe foi de copt.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se umflă și se rumenesc ușor. Pentru a servi, deschideți pachetele și transferați rucola și pieptul de pui în farfurii; se toarnă sucuri deasupra. Sau serviți chiar în pachete; transferați cu atenție pe farfurii și străpungeți fiecare pentru a permite aburului să scape.