Pui-Ciuperci-Orez Toss

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să aruncați pui-ciuperci-orez. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 4,77 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de susan, orez fiert în sac, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Portabella Ciuperci Paste Toss, Zucchini Rice Toss, și Asiatice chiftele și orez arunca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați orez; gatiti descoperit, 10 minute.
Scurgeți orezul într-un colizor peste un bol, rezervând 1/4 cană de bulion; puneți orezul și bulionul deoparte.
În timp ce orezul se gătește, încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa verde, oțetul, usturoiul și ghimbirul; se sotează 1 minut.
Adăugați ciuperci, sotati 2 minute. Se amestecă orezul, bulionul rezervat și puiul. Gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand frecvent.