Pui Chipotle cu aragaz lent și Pintos cu orez spaniol

Rețeta de pui Chipotle cu aragaz lent și Pintos cu orez spaniol ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 10 ore și 15 minute. O porție conține 446 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,27 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de apă, amestec de sos de pui, ardei iute vechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pui și orez Chipotle cu aragaz lent, Aragaz lent Chipotle-Lime pulpe de pui orez Jamaican și mazăre, și Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pui, fasole pinto, ardei iute verde, ardei iute chipotle și amestec de sos(uscat) în ordinea listată în aragaz lent de 3 până la 3 1/2 litru.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, faceți amestecul de orez spaniol conform indicațiilorpachet, folosind apă și ulei.
Între timp, amestecați ușor roșiile în amestecul de pui.
Pentru a servi, lingurați aproximativ 1 1/4 căni de amestec de pui peste 1/2 cană de orez.