Pui Caramel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Caramel. O porție conține 2493 calorii, 126g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $18.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de orez nesezonat, piele, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Pui Caramel, și Pui Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare și mare, la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și, lucrând în 2 loturi, gătiți până se rumenesc și crocant, 6-8 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie.
Adăugați usturoiul în oală și gătiți, amestecând des, până devine auriu, aproximativ 2 minute; se transferă în farfurie cu pui.
Se toarnă grăsimea din oală.Întoarceți oala la foc mediu-mare și adăugați apă de cupă de la calibru, răzuind bucățile rumenite.
Adăugați zahăr brun; se amestecă pentru a se dizolva, apoi se gătește, amestecând, până când amestecul se îngroașă și capătă o culoare chihlimbar profundă, aproximativ 4 minute. Adăugați cu grijă oțet (se poate bule; zahărul se va cristaliza); se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Adăugați ghimbir, bulion și sos de soia; gatiti pana se reduce usor, aproximativ 4 minute.
Adăugați puiul, pielea în sus și usturoiul. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe ușor până când puiul este gătit, 20-25 de minute.
Transferați puiul pe o farfurie și acoperiți ușor folia pentru a se încălzi.Aduceți lichidul de gătit la fierbere și gătiți până când este suficient de gros pentru a acoperi o lingură, aproximativ 10 până la 12 minute. Întoarceți puiul în oală; întoarceți-vă la strat. Se acoperă cu scallions și se servește cu orez.