Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați trapezul Cacciatore de pui. Această rețetă servește 4. O porție conține 612 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de condimente, ulei de semințe de struguri, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Trapez Zburători, Pui Cacciatore Ii, și Pui cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentați puiul cu sare și piper și căutați pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți scurt pe un platou utilitar. În aceeași tigaie în care a fost gătit puiul, adăugați ceapa, ardeiul gras și ciupercile și sotati până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați roșiile, pătrunjelul și busuiocul, condimentul Italian și întoarceți puiul în tigaia sotată. Acoperiți și lăsați să fiarbă până când puiul este fraged, aproximativ 25 până la 35 de minute.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Pentru orez: aduceți bulionul de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați orez, sare, unt și condimente italiene în oala cu bulion de pui fiert, reveniți la fierbere, acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scoateți vasul de pe foc și lăsați să stea încă 5 minute acoperite înainte de a scoate capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Așezați niște orez în mijlocul unui vas de servire și acoperiți cu pui, legume și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.