Pui Cacciatore ' Trapez

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați trapezul Cacciatore de pui. Această rețetă servește 4. O porție conține 612 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de condimente, ulei de semințe de struguri, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Trapez Zburători, Pui Cacciatore Ii, și Pui cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentați puiul cu sare și piper și căutați pe toate părțile.
Scoateți scurt pe un platou utilitar. În aceeași tigaie în care a fost gătit puiul, adăugați ceapa, ardeiul gras și ciupercile și sotati până când ceapa devine translucidă.
Adăugați roșiile, pătrunjelul și busuiocul, condimentul Italian și întoarceți puiul în tigaia sotată. Acoperiți și lăsați să fiarbă până când puiul este fraged, aproximativ 25 până la 35 de minute.;
Pentru orez: aduceți bulionul de pui la fiert.
Adăugați orez, sare, unt și condimente italiene în oala cu bulion de pui fiert, reveniți la fierbere, acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Scoateți vasul de pe foc și lăsați să stea încă 5 minute acoperite înainte de a scoate capacul.
Așezați niște orez în mijlocul unui vas de servire și acoperiți cu pui, legume și sos.
Garnisiți cu crengute de busuioc.;
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo