Pui Cacciatore (Pui În Stil Vânător)

Pui Cacciatore (Pui În Stil Vânător)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Cacciatore (Hunter Style Chicken). Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1140 calorii. Dacă aveți piper, ceapă, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 6656 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Chicken Chasseur (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, Pui în stil vânător, și Chicken Chasseur (pui în stil vânător).

Instrucțiuni

1
1 clătiți puiul și uscați-l. Condimentați bucățile de pui pe toate părțile cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Lucrând în loturi, astfel încât să nu înghesuiți tigaia, așezați bucățile de pui cu pielea în jos în tigaie.  Gatiti pana se rumeneste frumos, aproximativ 5 minute, apoi intoarceti si rumeniti usor cealalta parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți puiul într-un castron, lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime topită. Dacă aveți mai puțin de 2 linguri de grăsime în tigaie, adăugați mai mult ulei de măsline până când aveți aproximativ atât de mult ulei care acoperă tigaia. 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa feliată, ardeii grași și ciupercile în tigaie. Creșteți căldura la mediu ridicat. Gatiti pana cand ceapa este translucida, iar ciupercile au renuntat la cea mai mare parte a umezelii, amestecand frecvent, aproximativ 10 minute. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți încă un minut. 3 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați vinul și răzuiți orice bucăți rumenite în partea de jos a tigaiei. Se fierbe până când vinul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați roșiile. Se amestecă ardeiul, cimbru, oregano și aproximativ o linguriță de sare. Testați și gustați pentru a regla. Fierbeti neacoperit inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
9
Așezați bucățile de pui deasupra roșiilor și cepei, cu pielea în sus.  Coborâți focul și acoperiți tigaia cu capacul ușor întredeschis.4 gatiti puiul la foc mic, rotind si ungand din cand in cand. Gatiti pana cand coapsele sunt fragede, aproximativ 30 pana la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista